Vi gjør idéer om til virkelighet

Team

Anders Skjærvik

Anders Skjærvik

Anders Skjærvik er utdannet sivilingeniør med lang erfaring fra industrien som gründer, ledelse og styrearbeid i selskaper som arbeider innenfor produktdesign, produktutvikling og produksjon. I 1999 etablerte han Scandinavian Tooling and Production AS (STP) som utvikler og produserer industrielle produkter på oppdrag for næringslivet i både inn- og utland og som selges til kunder over hele verden.

Roar Petersen

Roar Petersen

Roar Petersen er utdannet ingeniør i maskin med lang erfaring innenfor verktøyproduksjon, materialegenskaper, mekanikk, logistikk og administrasjon. Han har bakgrunn både fra forskningsmiljøet Sintef og som produktutvikler i verkøy- og produksjonsbedriften Dynoplast. Roar arbeider i dag som daglig leder i Scandinavian Tooling and Production AS.

Anders Flaten

Anders Flaten

Anders Flaten er utdannet ingeniør i maskinteknikk. Han har lang erfaring innen industriell produksjon og produksjonsteknikk innenfor en rekke bransjer. Dette omfatter prosjekt- og kvalitetsledelse, produktutvikling, prototyping og materialer. I tillegg har han lang erfaring med internasjonal produksjonsoppfølging.
Tore Andreas Østerlie

Tore Andreas Østerlie

Tore A. Østerlie er utdannet markedsfører og økonom fra Høgskolen i Sør-Trøndelag (HiST) og IT-prosjektledelse fra Norges Informasjonstekniske Høgskole (NITH). Han har mange års erfaring innen marketing, reklame, finans og IT-ledelse. Han jobber med markedsføring og merkevarebygging både på digitale og papirbaserte medier for gruppen. Han har i tillegg 10 års erfaring med prosjektledelse innen IT og finans.
Kristin Lie Lysholm

Kristin Lie Lysholm

Kristin Lie Lysholm er autorisert regnskapsfører og har en bachelor i  økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Sør-Trøndelag (HIST/NTNU).

Hun har arbeidet 25 år som revisor i Deloitte, Systemrevisjon og PWC, og har allsidig erfaring innen økonomi og regnskap fra en rekke ulike bransjer.

I tillegg har hun 8 års erfaring som autorisert regnskapsfører for mange ulike virksomheter.

Kristin er ansatt i Scandinavian Tooling & Production AS med ansvar for regnskapene for alle selskapene i gruppen.

Serge Gale

Serge Gale

Serge Gale har doktorgrad i Robotikk og Maskinlæring fra NTNU. Han har også en mastergrad i Kybernetikk fra Univeristy of Reading (UK). Før han fikk sin doktorgrad, jobbet Serge med en rekke høyprofilerte prosjekter innen energi- og kjernefysikk for Joint European Torus (JET) og International Thermonuclear Experimental Reactor (ITER). Han har stor interesse for integrerte systemer, kunstig intelligens, storskala dataanalyse og blokkteknologi.

Ed Robbins

Ed Robbins

Ed Robbins har en doktorgrad i cybersikkerhet fra University of Kent. Ed har jobbet med robotstyringssystemer for verdens største eksperimentelle fusjonsreaktor (Joint European Torus), verktøyet implementert av Blackberrys Security Research Group, et skreddersydd Linux-operativsystem for en rekke bombehåndteringsroboter og minnesikkerhet for Internett av ting ( IoT) Operativsystemer for Raytheon UK. Finansiert av GCHQ utviklet Ed verdens første bevisst korrekte decompiler, arbeid som fortsetter i samarbeid med UK Atomic Weapons Establishment (AWE). Eds interesser er programvare omvendt engineering og sikkerhet, sikkerhetskritisk kode, IoT-teknologi, og bruk av ny teknologi for å løse virkelige problemer.

Daniel Norcott

Daniel Norcott

Daniel Norcott er sivilingeniør med en mastergrad i kybernetikk, en BEng i Electronic Engineering og  over 12 års bransjeerfaring. Han har jobbet innen interessante felt som eksplosjonsforebygging (ATEX) og roboter for å avhende bomber. Ferdighetene inkluderer elektronisk skjematikk, PCB-layout, algoritmedesign og prosjekt- og flerfaglig teamledelse. Ingeniørarbeid er en lidenskap som sprer seg sterkt i hans personlige liv hvor han lager eller restaurerer ulike prosjekter som spenner fra roboter og 3D-skrivere, til klassiske biler, husbåter og eiendommer fra 1800-tallet.

Steve Conlan

Steve Conlan

Steve Conlan er programvareingeniør med over 20 års erfaring innen ulike felt. Han har jobbet med programvare for miltære atomubåter, opptak av racerbiltelemetri, europeisk radarkontroll, geoteknisk måling og analyse samt programvare for sanntids kringkasting og innsamling av store datamengder og analyse. Steve har en stor interesse for arkitektur, programmeringsspråk og programvareutvikling som disiplin.

Aleksei Aniskin

Aleksei Aniskin

Aleksei Aniskin har vært programvare- og nettutvikler i over 10 år. Hans hovedfagområder inkluderer prosjektering og utvikling av komplekse programvaresystemer, nett- og e-handelsløsninger, skyløsninger og applikasjoner på tvers av plattformer. Han har lang erfaring med Microsoft stack, inkludert .NET, Web API, SQL Server og Azure. Aleksei er lidenskapelig opptatt av teknologi og innovasjon, og er konstant på utkikk etter nye utfordringer.

Share This