(+47) 404 13 725 contact@stpgroup.no

Vi gjør idéer om til virkelighet

Team

Anders Skjærvik

Anders Skjærvik

Anders Skjærvik er utdannet sivilingeniør med lang erfaring fra industrien som gründer, ledelse og styrearbeid i selskaper som arbeider innenfor produktdesign, produktutvikling og produksjon. I 1999 etablerte han Scandinavian Tooling and Production AS (STP) som utvikler og produserer industrielle produkter på oppdrag for næringslivet i både inn- og utland og som selges til kunder over hele verden. STP er hovedaksjonær og en av grunnleggerne i Free Energy AS og er en viktig samarbeidspartner i bedriftens innovative utviklingsarbeid.
Roar Petersen

Roar Petersen

Roar Petersen er utdannet ingeniør i maskin med lang erfaring innenfor verktøyproduksjon, materialegenskaper, mekanikk, logistikk og administrasjon. Han har bakgrunn både fra forskningsmiljøet Sintef og som produktutvikler i verkøy- og produksjonsbedriften Dynoplast. Roar arbeider i dag som daglig leder i Scandinavian Tooling and Production AS.

Anders Flaten

Anders Flaten

Anders Flaten er utdannet ingeniør i maskinteknikk. Han har lang erfaring innen industriell produksjon og produksjonsteknikk innenfor en rekke bransjer. Dette omfatter prosjekt- og kvalitetsledelse, produktutvikling, prototyping og materialer. I tillegg har han lang erfaring med internasjonal produksjonsoppfølging.
Tore Andreas Østerlie

Tore Andreas Østerlie

Tore A. Østerlie er utdannet markedsfører og økonom fra Høgskolen i Sør-Trøndelag (HiST) og IT-prosjektledelse fra Norges Informasjonstekniske Høgskole (NITH). Han har mange års erfaring innen marketing, reklame, finans og IT-ledelse. Han jobber med markedsføring og merkevarebygging både på digitale og papirbaserte medier for gruppen. Han har i tillegg 10 års erfaring med prosjektledelse innen IT og finans.
Kristin Lie Lysholm

Kristin Lie Lysholm

Kristin Lie Lysholm er autorisert regnskapsfører og har en bachelor i  økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Sør-Trøndelag (HIST/NTNU).

Hun har arbeidet 25 år som revisor i Deloitte, Systemrevisjon og PWC, og har allsidig erfaring innen økonomi og regnskap fra en rekke ulike bransjer.

I tillegg har hun 8 års erfaring som autorisert regnskapsfører for mange ulike virksomheter.

Kristin er ansatt i Scandinavian Tooling & Production AS med ansvar for regnskapene for alle selskapene i gruppen.

Marcus Kanewoff

Marcus Kanewoff

Marcus Kanewoff er utdannet ingeniør i strømforsyningen med tilleggsutdannelse i VVS. Diploma i markedsføringsøkonomi (DIHM). Han har lang erfaring fra det nordiske VVS-markedet som konsernsjef i Roth Nordic, hvor han i løpet av sine 10 år gjorde en snuoperasjon, tredoblet omsetningen og doblet selskapets markedsandel og oppnådde de internasjonale gruppenes langsiktige økonomiske mål.
Einar Torset

Einar Torset

Einar Torset har mer enn 25 års erfaring innen elektrobransjen. Han har blant annet vært avdelingsleder for en industri avdeling, ledet en prosjektavdeling, og jobber over hele Norge med flyplass-utstyr for Braathens ASA. Fra 2005 har han vært teknisk konsulent i CTC Ferrofil As med produktansvar for blant annet varmepumper, solenergi og elektrokjeler. Han har holdt kurs i varmepumper og solenergi over hele Norge, for Grossister, rørleggere og sluttbrukere. Han har også forelest ved flere videregående skoler og universitetet i Agder.

Lars Andrén

Lars Andrén

Lars Andrén har viet hele sitt yrkesaktive liv til solenergi. I over 10 år var Lars produktsjef i TeknoTerm, på den tiden et av de ledende solenergiselskaper i Sverige. I perioden 1995-2015 var Lars Andrén leder av bransjeorganisasjonen Svensk Solenergi. Lars er også en kjent debattant og forfatter i Sverige . Han er også en av Sveriges mest anerkjente foredragsholdere om temaet fornybar energi, energieffektive bygg og selvfølgelig solenergi i ulike former. Lars har også skrevet en rekke bøker om solenergi, passivhus og varmesystem generelt.
Gilbert Jensen

Gilbert Jensen

Gilbert Jensen er utdannet sivilingeniør og er en visjonær entreprenør med egen virksomhet siden 1998. Han har nøkkelroller innen forretningsutvikling, ledelse og salg, og har vært CEO ved oppstarten av bedrifter innen IT, telekom og clean-tech. Kjernekompetansen er å bidra til lønnsom vekst i globale selskaper og bidra til den grønne overgangen ved hjelp av solenergi.
Serge Gale

Serge Gale

Serge Gale har doktorgrad i Robotikk og Maskinlæring fra NTNU. Han har også en mastergrad i Kybernetikk fra Univeristy of Reading (UK). Før han fikk sin doktorgrad, jobbet Serge med en rekke høyprofilerte prosjekter innen energi- og kjernefysikk for Joint European Torus (JET) og International Thermonuclear Experimental Reactor (ITER). Han har stor interesse for integrerte systemer, kunstig intelligens, storskala dataanalyse og blokkteknologi.

Ed Robbins

Ed Robbins

Ed Robbins har en doktorgrad i cybersikkerhet fra University of Kent. Ed har jobbet med robotstyringssystemer for verdens største eksperimentelle fusjonsreaktor (Joint European Torus), verktøyet implementert av Blackberrys Security Research Group, et skreddersydd Linux-operativsystem for en rekke bombehåndteringsroboter og minnesikkerhet for Internett av ting ( IoT) Operativsystemer for Raytheon UK. Finansiert av GCHQ utviklet Ed verdens første bevisst korrekte decompiler, arbeid som fortsetter i samarbeid med UK Atomic Weapons Establishment (AWE). Eds interesser er programvare omvendt engineering og sikkerhet, sikkerhetskritisk kode, IoT-teknologi, og bruk av ny teknologi for å løse virkelige problemer.

Daniel Norcott

Daniel Norcott

Daniel Norcott er sivilingeniør med en mastergrad i kybernetikk, en BEng i Electronic Engineering og  over 12 års bransjeerfaring. Han har jobbet innen interessante felt som eksplosjonsforebygging (ATEX) og roboter for å avhende bomber. Ferdighetene inkluderer elektronisk skjematikk, PCB-layout, algoritmedesign og prosjekt- og flerfaglig teamledelse. Ingeniørarbeid er en lidenskap som sprer seg sterkt i hans personlige liv hvor han lager eller restaurerer ulike prosjekter som spenner fra roboter og 3D-skrivere, til klassiske biler, husbåter og eiendommer fra 1800-tallet.

Share This